(0766) 798 637
LUNI - SAMBATA 08:00 - 22:00
 
cheie franceza

Clientii nostri

Raluca Leahu
"O alegere foarte inspirata pentru amenajarea unui duplex! Finisajele, vopsitoria, gresia, faianța, absolut totul a ieșit impecabil, exact cum mi-am dorit! In plus faptul ca s-a ocupat de partea electrică si cea sanitara m-a ajutat sa economisesc timp si bani! Recomand!"
Cristian Zaharia
"Foarte bun meserias! Am avut la locul de munca cateva dulapuri de realizat de la zero si un boiler electric de montat. Lucrarea a fost facuta profesionist, curat si durabil. Ne bazam pe el in continuare si pentru diverse reparatii."
Isabelle Teodorescu
"Am avut nevoie de mai multe reparatii in casa: instalatia de la baie, usi, prize, schimbat contorul electric. Dl. Manoliu este foarte promt si lucreaza profesionist. Am fost foarte multumita de lucrarile efectuate si il recomand cu incredere oricui."
Avramescu Aneta
"Am avut nevoie in apartament de diverse lucrari. Tot timpul se strica ceva in casa. Eu nu am probleme pentru ca am gasit un profesionist in Dl Manoliu. Intotdeauna rezolva repede orice lucru. Profesionalism, corectitudine si calitate ireprosabila!"
Liliana Bleau
"Bun mester! Am avut o scara de interior din beton, pe care mi-a imbracat-o in lemn natur si a facut o balustrada foarte frumoasa, intr-un termen scurt si o lucrare de buna calitate, la un pret accesibil! Apreciez omul si lucrarea! Multumesc, am fost norocoasa!"